NJOFTIM PËR TRANSPORTIN NDËRQYTETAS

TË NDERUAR QYTETARË!

Pas rreth 3 muajsh ndërprerjeje për shkak të masave të marra  për Covid 19, sot, datë 24.06.2020 ka rifilluar transporti publik ndërqytetas.

Bashkëpunimi me ju, duke ruajtur distancën dhe masat e sigurisë nëpër terminale është shumë i rëndësishëm për të frenuar përhapjen e këtij virusi!

      Rrezikojmë të gjithë, ndaj protokollet duhen respektuar.

Faleminderit për mirëkuptimin!
TIRANA PARKING