NJOFTIM I RËNDËSISHËM 2

TË NDERUAR QYTETARË!
Nisur nga situata e krijuar për shkak të virusit COVID-19, shërbimi i  pagesës së tarifës për Taksitë, për parkimin e rezervuar me kontratë dhe paketat e abonimit në sheshparkime do të mundësohet prej orës 09:00 deri në orën 11:00.
Ju faleminderit për mirëkuptimin.
TIRANA PARKING