NJOFTIM I RËNDËSISHËM 3

TË NDERUAR QYTETARË!
Tirana Parking rifillon me shpërndarjen dhe rinovimin e kartave të rezidentit pas një ndërprerje të krijuar për shkak të masave të marra prej virusit COVID-19.

Mund të paraqiteni pranë zyrave tona me dokumentacionin përkatës duke filluar nga data 07.05.2020 nga e Hëna në të Premte prej orës 09:00 – 14:00.

Ju faleminderit për mirëkuptimin.
TIRANA PARKING