Terminali i Autobusëve Ndërkombëtarë dhe të Kosovës

Të nderuar qytetarë!
Të gjitha Linjat e Autobusëve Ndërkombëtarë dhe të Kosovës janë transferuar në Terminalin TEG.
Në tabelën e mëposhtme gjeni të gjitha oraret dhe Linjat e Autobusëve Ndërkombëtarë dhe të Kosovës.

TERMINALI TEG

TERMINALI TEG 
KOMPANIA DESTINACIONI ORARET
FIERI TRAVEL & TOURS TIRANË - ATHINË 14:59
TOP LINES ELECTRO-DYNAMIK  TIRANË - ATHINË 14:58, 15:05, 17:01, 19:45, 21:30, 03:58, 04:00
KOMATA TOURS TIRANË - ATHINË 07:52, 14:55, 15:05, 03:00
OSUMI TRAVEL TIRANË - ATHINË 15:30
ALB TRANS TIRANË - SELANIK 15:30, 19:11, 03:50
MEMI REISEN TIRANË - PRISHTINË 15:30
METI KOMERC TIRANË - PEJË 16:00
ARDITI TOURS TIRANË - PRISHTINË 16:00
JONI TOURS TIRANË - GJERMANI 16:00
PERPARIMI TIRANË - KOSOVË 16:30
FIRENZE LINES TIRANË - FIRENZE 17:00, 13:35
KABASHI TOURS TIRANË - KOSOVË 17:00
SHARRI TRAVEL TIRANË - KOSOVË 18:00, 10:55, 18:00, 10:00
TOP TOURS TIRANË - STAMBOLL 18:00
VELLEZERIT THACI TIRANË - KOSOVË 19:00
DRITA TRAVEL (GASHI TRAVEL) TIRANË-  MAL I ZI 19:24, 06:00, 20:30, 08:05
LIKO KOSTA TIRANË - SELANIK 03:00, 06:13
ALVAVEL TIRANË - ATHINË 3:40
ARBENI TOURS TIRANË - PRISHTINË 4:49
ANNA TOURS INTERLINES SHPK TIRANË - ATHINË 5:24
SHPRESA TIRANË - PRISHTINË 06:30
ARDITI TOURS TIRANË -  KOSOVË 07:00, 14:00, 20:00
OSUMI TRAVEL TIRANË - DORTMUND 06:30
J.D EUROLINES  TIRANË -  KALLAMATA 13:20
ALBANI TOURS  TIRANË - KOSOVË 09:00, 14:30
ARJANI TIRANË - ITALI 07:00
DEVA TOURS TIRANË- HAM 08:05
KEI SHPK TIRANË- PRISHTINË 12:00
ARMEND TOURS TIRANË- GJERMANI 22:00
SAIMIRI TOURS TIRANË- ATHINË 15:00
JUST  TIRANË - ITALI 15:00
MEBELLI TRANS TIRANË - ITALI  11:10
NAKAJ TOURS TIRANË - KOSOVË 14:00
KOTORRI  TIRANË - MAL I ZI 08:00