Blloqet e Pajisura me Sinjalistikë “Vetëm për Rezident”

Blloqet e pajisura me sinjalistikë (tabelë/ vijezime të bardha) “Vetëm për Rezident”

1. Blloku i kufizuar nga rrugët: e “Durrësit” dhe “Vëllezërit Manasterliu”

2. Blloku i kufizuar nga rrugët: e “Kavajës”, “Muhamet Gjollesha” dhe “Shefqet Musaraj”

3. Blloku i kufizuar nga rrugët: e “Durrësit”, “Milan Shuflaj” dhe “Mine Peza”

4. Blloku i kufizuar nga rrugët: “Blv.Gjergj Fishta”, “Sami Frashëri”, “Myslym Shyri” dhe “Reshit Çollaku”

5. Blloku i kufizuar nga rrugët: e “Durrësit” dhe “Mine Peza”

6. Blloku i kufizuar nga rrugët: e “Kavajës”, “Muhamet Gjollesha” dhe “Myslym Shyri”

7. Blloku i kufizuar nga rrugët: “Qamil Guranjaku”, e “Elbasanit”, “Pjetër Budi” dhe “Thoma Avrami”

8. Blloku i kufizuar nga rrugët: “Fadil Rada”, “Nobert Jokel” dhe “Blv.Zhan D’ark”

9. Blloku i kufizuar nga rrugët: “Sulejman Delvina”, “Gjik Kuqali” dhe “Grigor Heba”

[metaslider id=2239 cssclass=” alignnormal”]