Parkim Publik me Pagesë

Në mbështetje të Vendimit të Këshillit Bashkiak,Tiranë nr.48,datë 11.11.2015 për “Krijimin e Tirana Parking si Institucion në Varësi të Bashkisë Tiranë për Administrimin e Shërbimit të Parkimit Publik me Pagesë”, Vendimin e Këshillit Bashkiak, Tiranë nr.49, datë 11.11.2015 për “Miratimin e Kritereve të Përcakimit të Zonave të Administrimit të Parkimit dhe Nënzonave të Destinuara për Parkim”

Rrugët e destinuara për Parkim Publik me Pagesë

ZONA A

1.Barrikada
2.Luigj Gurakuqi
3.Papa Gjon Pali II
(ndryshuar pjeserisht)
4.Jul Variboba
5.Mustafa Matohiti
6.Pashko Vasa
7.Leke Dukagjini
8.Ibrahim Rugova (Garda)
9.Ibrahim Rugova (Parku Rinia)
10.Gjin Bue Shpata
11.Blv.Gjergj Fishta
12.Tefta Tashko Koco
13.Kavajes
14.Sami Frasheri
15.Brigada VIII
16.Pjeter Bogdani
17.Themistokli Germenji
18.BLV.Bajram Curri
(Seg. Petroni Luarasi – K. Leopold)
19.BLV.Bajram Curri
(Seg. Sulejman Delvina -D. e Kombit)
20.Fortuzi
21.Muhamet Gjollesha
22.Komuna parisit
23.Emin Duraku
24.Frederik Shiroka
25.Kont Urani
26.Astrit Balluku
27.Nikolla Jorga
28.Ferit Xhajko
29.Rreshit Petrela
30.Bardhyl
31.Siri Kodra
32.Sulejman Delvina
(ndryshuar pjeserisht)
33.Qemal Stafa
34.Ismail Qemali
(Seg.Deshmoret e kombit-S. Frasheri)
35.Asim Vokshi
36.E Bogdaneve
37.Mihal Duri
38.Asim Zeneli
39.Çameria.

ZONA B

 1. Zhan D’Ark
  (Odhise Grillo – Arkitekt Kasemi)
 2. Petronini Luarasi
 3. Bajram Curri
  (Kavajes – seg. Sulejman Delvina)
 4. Janush Huniadi
 5. Liman Kaba
 6. Perlat Rexhepi
 7. Skender Luarasi
 8. Bajram Curri
  ( Seg.K.Leopold-Bertold-T.Muzaka)
 9. Kavajes
  (Seg. M.Gjollesha – Blv. B.Curri)
 10. Blv. Gjergj Fishta
  (Seg.M.Gjollesha – Kavajes)
 11. Odhise Paskali
 12. Prokop Mima
 13. Muhedin Llagani
 14. Kosovareve
 15. 5 Maj
 16. Dibres
  (Seg.Bardhyl- Myslym Keta)
 17. Dora D’Istria
 18. Kongresi I Manastirit
 19. Siri Kodra
  (Seg.Dibres- Preng Doci)

ZONA C

 1. Zhan D’Ark
  (Seg.O.Grillo – A.Kasemi)
 2. Hamdi Pepo
 3. Llambi Bonata
 4. Ali Kelmendi
 5. Myslym Keta
 6. Aleksander Moisiu
 7. Petraq Leka

Rrugët të cilat nuk përfshihen brenda përcaktimit të rrugëve të destinuara për Parkim Publik me Pagesë, janë parkim i lirë, parkim për rezidentë dhe pa pagesë.

Orari i Parkimit Publik me Pagesë është nga e Hëna – Të Premte, Ora 7:30 – 20:00, pas këtij orari Vendparkimet Publike janë të lira dhe pa pagesë për qytetarët.