Terminali i ri Fundor (Provizor) i zonës Jug – Veri

 

Të nderuar qytetarë!

Të gjitha linjat e autobusëve ndërqytetas të zonës Jug – Veri, janë transferuar në Terminalin e ri Fundor (Provizor) në afërsi të mbikalimit “Casa Italia” në rrugën “Kastriotët”.

Në tabelën e mëposhtme gjeni të gjitha oraret dhe linjat e reja të autobusëve ndërqytetas të zonës Jug – Veri
Në këtë terminal ju ofrojmë shërbim cilësor dhe shumë më tepër hapësirë për të gjithë udhëtarët!

JUGU

JUGU
TIRANË-DURRËS-TIRANË ELALBA-1 06:00, 06:30, 07:00, 07:30, 08:00, 08:30, 08:45, 09:00,  13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00, 15:15, 15:30, 16:00, 19:45, 20:00, 20:30, 21:00
DURRËS-TIRANË-DURRËS DEMOKRACIA 95 09:20, 09:40, 10:10, 10:30, 10:50, 11:10, 11:30, 11:50, 12:10, 12:30, 16:20, 16:40, 17:00, 17:20, 17:40, 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 21:15
MANËZ-TIRANË-MANËZ AXHAMI CO SH.P.K 09:00, 11:00, 13:00, 15:00
DIVJAKË-TIRANË-DIVJAKË "FAZANET E DIVJAKËS" 11:30, 13:10, 14:45
PËRMET-TIRANË-PËRMET "FJOART TRAVEL" 11:30, 12:30, 14:00, 15:30, 17:00
TIRANË-LIBOHOVË-TIRANË "PIKO" 5:45
TIRANË-DROPULL-TIRANË "PIKO" 04:30, 07:00
FIER-TIRANË-FIER "KOMPAKT" 10:30, 11:00, 11:30, 12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00, 16:30, 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:30
TIRANË-LUSHNJË-TIRANË "PIKO" 05:40, 06:10, 06:40, 07:10, 07:40, 08:10, 08:40, 09:10, 09:40, 10:25
KAVAJË-TIRANË-KAVAJË "CITY KAVAJA" 11:00, 12:00, 13:15, 15:00, 17:00
TIRANË-SELENICË-TIRANË EL-ALBA TRANS ÇDO DITË
TIRANË-VLORË-TIRANË EL-ALBA TRANS ÇDO DITË 05:00, 05:30, 05:55, 06:20, 06:45, 07:10, 07:35, 08:00, 08:25, 08:50, 09:15, 09:40, 10:05, 10:30
TIRANË-DIVJAKË-TIRANË "META 2017" SH.P.K ÇDO DITË ORA 06:00, 07:00, 08:00, 09:00, 10:00
LUSHNJË-TIRANË-LUSHNJË "KOHA EKSPRES" ÇDO DITË ORA 11:00, 11:30, 12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:45, 15:30, 16:15, 16:45, 17:30
ROSKOVEC-TIRANË-ROSKOVEC "LENTIN 2015" ÇDO DITË ORA 12:15, 14:15, 15:15
TIRANË-GJIROKASTËR-TIRANË "TIRKA 2000" ÇDO DITË ORA 05:00, 06:45, 08:00, 09:00, 10:00, 15:30
SHIJAK-TIRANË-SHIJAK "ERZENI-TRANS" ÇDO DITË ORA 12:00, 12:45, 13:30, 14:15
RROGOZHINË-TIRANË-RROGOZHINË "REFATI-08" ÇDO DITË ORA 13:00, 14:00, 15:00
KONISPOL-TIRANË-KONISPOL "YLMA KONISPOL" ÇDO DITË ORA 11:00, 14:45
TIRANË-PATOS-TIRANË "ARJANI" ÇDO DITË ORA 04:45, 11:00, 14:00
TIRANË-SHIJAK-TIRANË "IRIDEST" ÇDO DITË ORA 07:00, 10:00, 11:00
GJIROKASTËR-TIRANË-GJIROKASTËR "ARGJIRO" ÇDO DITË ORA 11:00, 12:00, 13:00, 14:30, 17:00, 18:30, 20:30
KOPLIK-TIRANË-KOPLIK (PA TË DREJTË QËNDRIMI NE SHKODËR) "KOPLIKU" SH.P.K ÇDO DITË ORA 12:00, 13:00
TIRANË-POLICAN-TIRANË (PA TË DREJTË QËNDRIMI NË BERAT) "SHEHI TRANS" ÇDO DITË ORA 07:05
DELVINË-TIRANË-DELVINË "TRANS SOPOTI" ÇDO DITË ORA 10:30, 13:00, 14:50
TIRANË-PËRMET-TIRANË "DHEMBELI" ÇDO DITË 05:30, 06:30, 07:30, 08:15, 09:00
TIRANË-SARANDË-TIRANË (ME KALIM NGA MUZINA) "TISA" ÇDO DITË ORA 05:30, 08:30, 12:30, 16:00, 22:00 
TIRANË-FIER-TIRANË "KLID EKSPRES" ÇDO DITË ORA 05:00, 05:30, 05:55, 06:20, 06:45, 07:10, 07:35, 08:00, 08:25, 08:50, 09:15, 09:40, 10:05
TIRANË-KOPLIK BEAM 6:30

 

VERIU

VERIU
LINJA SUBJEKTI ORARI NË LICENSË
TIRANË-KUKËS "BIT+D 2010"SHPK 07:00, 09:00, 11:00
KUKËS-TIRANË "LAÇI KOMPANI"SHPK 12:00, 13:00, 14:00, 16:00 ,18:00
FUSHË KRUJË-TIRANË "MAGIC GLOBE'SHPK 7:30, 8:30, 9:30, 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 15:30, 16:30
SHKODËR-TIRANË "ROZAFA-ORTAKET"SHPK 12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 15:00, 15:30, 16:00, 16:30, 17:00, 17:30, 18:00
BAJRAM CURRI-TIRANË  (kalim nga Kosova) "ABADONI"SHPK 7:00, 11:00, 14:30, 15:30
RRËSHEN-TIRANË "JUSI-2" SHPK 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00
TIRANË-KOPLIK "BEAM'SHPK 6:30, 7:15
BURREL-TIRANË "4 ORTAKET"SHPK 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00
TIRANË-BAJRAM CURRI "DRIAGONA'SHPK 6:00, 8:00, 9:00, 10:00, 12:00, 14:00
KLOS-TIRANË "KLOSI-A'SHPK 12:00, 14:00
TIRANË-KLOS  "MARSONI AL TRANSPORT" SHPK 5:30, 8:00
TIRANË-RRËSHEN "BEAM" SHPK 6:00, 7:30, 9:00, 10:30
TIRANË-LEZHË "LUNA'SHPK 6:00, 6:20, 7:00, 8:00, 9:00, 14:00, 15:00, 16:00
PUKË-TIRANË "TERBUNI TRANS"SHPK 10:00, 13:00, 14:00, 16:00
TIRANË-BURREL "MARSONI AL TRANSPORT" SHPK 6:00, 7:00, 8:00, 9:00, 10:00, 11:00
KOPLIK-TIRANË "KOPLIKU"SHPK 12:00, 13:00, 13:30
KRUMË-TIRANË "SEIDI-TOURS"SHPK 12:30, 14:30, 16:00
KRUJË-TIRANË "A&A TRANS"SHPK 10:00, 11:00, 13:30, 15:00, 17:00, 18:00
FUSHË ARRËZ-TIRANË "PRENGA"SHPK  12:00, 14:00
BAJRAM CURRI-TIRANË "RILINDI"SHPK 6:00, 8:00, 9:00, 10:0, 12:00, 14:00
LAÇ-TIRANË "LASKA-1"SHPK 9:00, 9:30, 10:00, 10:30, 11:00, 11:00, 12:00, 16:00, 16:30, 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00
TIRANË-LAÇ "LUNA'SHPK 5:30, 6:00, 6:30, 7:00, 7:30, 8:00, 8:30, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00:14:30, 15:00, 15:30
LEZHË-TIRANË "LINDA-80"SHPK 10:00, 11:00, 12:00, 12:30, 13:00, 17:00, 18:00, 19:00
BULQIZA-TIRANË "BULQIZA"SHPK 11:00, 12:30, 13:30, 14:30, 16:00, 17:00
TIRANË-BULQIZË "DIBRA F&P"SHPK 6:00, 7:00, 8:00, 9:00, 10:00
PESHKOPI-TIRANË "ARIU-ARIU"SHPK 10:40, 11:20, 12:30, 12:40, 13:20, 14:00, 14:40, 15:20, 16:00, 16:40
TIRANË-PESHKOPI "SHPRESA-AL"SHPK 06:00, 07;00, 08;00 09:00, 10:00
TIRANË-FUSHË ARRËZ "SHPRESA-AL"SHPK 05:30, 08:00
TIRANË-KRUMË "SHPRESA-AL"SHPK 7:00:00 AM
TIRANË-SHKODËR "EL-ALBA-1"SHPK 07:00, 08:00, 09:00, 10:00, 11:00
TIRANË-FUSHËKRUJË-TIRANË  (ME KALIM NGA RINAS DHE QAFA E KASHARIT) "VALGON TRAVEL" SH.P.K 7:00, 9:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00