Terminali i Autobuzave Ndërkombëtarë dhe Kosovës

Terminali Provizor i Autobuzave Ndërkombetarë dhe Kosovës

  • Teknologji Bashkëkohore me sistem elektronik  biletimi për hyrje-dalje në terminal.
    (Lexim Targash dhe bileta elektronike)
  • 36 Linja Ndërkombëtare  ( nga këto 9 janë të Kosovës dhe 27 ndërkombëtare: Greqi, Itali, Stamboll ,Maqedoni ,Bullgari ,Mal i Zi )
  • 20 vendqëndrime për autobuza të cilat janë të ndara për stacionim  me Gate të përcaktuara  sipas destinacioneve . ( psh. nga 1-8 Greqia, nga 9-10 Italia etj etj )
  • Mundësi Parkimi me orare të zgjatura për linjat , në vendet e përcaktuara si të tilla sipas Tarifave të Miratuara .
  • Vendqëndrime  për pasagjerët
  • Shërbim 24 orë , e hënë- e diel
  • Elemente sigurie , sistemi  sigurie me kamera.
  • Sinjalistikë horizontale dhe vertikale , konform Kodit rrugor .

 

36 Linjat dhe oraret përkatëse i gjeni si më poshtë:

 

Tiranë – Kapshticë – Stamboll
Tiranë – Kapshticë – Selanik
Tiranë – Kapshticë – Katerini
Tiranë – Kakavijë – Kalamata
Tiranë – Romë
Tiranë – Kakavijë – Kallamata
Tiranë – Athinë
Tiranë – Athinë
Tiranë – Athinë
Tiranë – Kapshticë – Athinë
Tiranë – Athinë
Tiranë – Athinë
Tiranë – Athinë
Tiranë – Prishtinë
Fier – Varese
Tiranë – Athinë
Tiranë – Dortmund
Tiranë – Viterbo
Tiranë – Hamm
Tiranë – Kapshticë – Athinë
Tiranë – Kakavijë – Selanik
Tiranë – Iraklio
Tiranë – Kapshticë – Volos

Çdo ditë ora 12:00,  (me zgjatim në Shkodër)
Çdo ditë ora 05:00 dhe 08:00, (me zgjatim në Shkodër)
Çdo ditë ora 05:30 dhe 08:30
Çdo ditë ora 14:00
Çdo të mërkurë/premte/shtunë ora 16:00
Çdo ditë ora 13:30 dhe 14:00
Çdo ditë ora 17:00, (me zgjatim në Shkodër)
Çdo ditë ora 03:30 dhe 15:30, (me zgjatim në Shkodër)
Çdo ditë ora 05:00,15:00,17:00, (me zgjatim në Shkodër)
Çdo të hënë/mërkurë/premte/dielë, (me zgjatim në Shkodër)
Çdo ditë ora 04:30 dhe 16:30, (me zgjatim në Shkodër)
Çdo ditë ora 05:00,15:00,17:00, (me zgjatim në Shkodër)
Çdo ditë ora 14:00, (me zgjatim në Shkodër)
Çdo ditë ora 06:00
Çdo ditë ora 08:00
Çdo ditë ora 04:00 dhe 16:00, (me zgjatim në Shkodër)
Çdo të hënë/mërkurë/shtunë ora 8:00
Çdo të mërkurë/dhe të shtunë ora 17:00
Çdo të mërkurë/dhe të shtunë ora 08:00
Çdo ditë ora 05:00 dhe 11:00, (me zgjatim në Shkodër)
Çdo ditë ora 03:30
Çdo ditë 04:00
Çdo ditë ora 05:00, (me zgjatim në Shkodër)