Parkim Publik me Pagesë

Në mbështetje të Vendimit të Këshillit Bashkiak,Tiranë nr.48,datë 11.11.2015 për “Krijimin e Tirana Parking si Institucion në Varësi të Bashkisë Tiranë për Administrimin e Shërbimit të Parkimit Publik me Pagesë”, Vendimin e Këshillit Bashkiak, Tiranë nr.49, datë 11.11.2015 për “Miratimin e Kritereve të Përcakimit të Zonave të Administrimit të Parkimit dhe Nënzonave të Destinuara për Parkim”

Rrugët e destinuara për Parkim Publik me Pagesë

Çamëria
Asim Vokshi
Gjergj Fishta (Dëshmorët e Kombit-Muhamet Gjollesha)
Zogu 1( Krahu Perëndimor)
Ibrahim Rrugova (Seg.Myslym Shyri-BLV.Gjergj Fishta)
Dedë Gjo Luli
Kavajës
Fortuzi
Frederik Shiroka
Kont Urani
Muhamet Gjollesha (Seg. Rr. e Kavajes-Zogu i Zi)
Muhedin Llagani
Myslym Shyri
Pandi Dardha
Sami Frashëri
Teodor Keko
Astrit Balluku

Tafaj
Siri Kodra (E Dibrës-Ferit Xhajko)
Siri Kodra Ferit Xhajko-Preng Doçi)
Tefta Tashko Koço
Papa Gjon Pali II
Jul Variboba
Mustafa Matohiti
Petro Nini Luarasi
Themistokli Gërmenji
Bajram Curri(Seg.Perto Nini Luarasi-Konti Leopold Bertold)
Bajram Curri(Seg. Konti Leopold Bertold-teodor Muzaka)
Ismail Qemali
Ali Klemendi
Sulejman Delvina (Seg. Bajram Curri-Sheshi Wilson)
Bajram Curri
Brigada VIII
Ibrahim Rugova

5 Maji
Aleksandër Moisiu
Zhan D’ark(Seg.Arkitekt Kasemi-Odhise Grillo)
Ferit Xhajko
Hoxha Tahsin
Luigj Gurakuqi
Myslym Keta
Odhise Paskali
Qemal Stafa
Reshit Petrela
Bardhyl
E Barrikadave
E Dibrës(Seg Siri Kodra-5Maji)
Nikolla Jorga
Katër Dëshmorët
Janos Huniadi
Emin Duraku
Dëshmorët e 4 Shkurtit

Rrugët të cilat nuk përfshihen brenda përcaktimit të rrugëve të destinuara për Parkim Publik me Pagesë, janë parkim i lirë, parkim për rezidentë dhe pa pagesë.

Orari i Parkimit Publik me Pagesë është nga e Hëna – Të Premte, Ora 7:30 – 20:00, pas këtij orari Vendparkimet Publike janë të lira dhe pa pagesë për qytetarët.