Blloqet e Pajisura me Sinjalistikë “Vetëm për Rezident”

Blloqet e pajisura me sinjalistikë (tabelë/ vijëzime të bardha) “Vetëm për Rezident”

1. Blloku i kufizuar nga rrugët: Rruga e Durrësit dhe “Vëllezërit Manastirliu”

2. Blloku i kufizuar nga rrugët: Rruga e Kavajës, “Muhamet Gjollesha” dhe “Shefqet Musaraj”

3. Blloku i kufizuar nga rrugët: Rruga e Durrësit, “Milan Shuflaj” dhe “Mine Peza”

4. Blloku i kufizuar nga rrugët: “Blv. Gjergj Fishta”, “Sami Frashëri”, “Myslym Shyri” dhe “Reshit Çollaku”

5. Blloku i kufizuar nga rrugët: Rruga e Durrësit dhe “Mine Peza”

6. Blloku i kufizuar nga rrugët: Rruga e Kavajës, “Muhamet Gjollesha” dhe “Myslym Shyri”

7. Blloku i kufizuar nga rrugët: “Qamil Guranjaku”, Rruga e Elbasanit, “Pjetër Budi” dhe “Thoma Avrami”

8. Blloku i kufizuar nga rrugët: “Fadil Rada”, “Nobert Jokel” dhe “Blv. Zhan D’ark”

9. Blloku i kufizuar nga rrugët: “Sulejman Delvina”, “Gjik Kuqali” dhe “Grigor Heba”

[metaslider id=2239 cssclass=” alignnormal”]