Njoftim i Ri për Rezidentët e Bllokut “Shallvare”

NJOFTIM

 

Tirana Parking  Institucion në varësi të Bashkisë Tiranë,  ka nisur projektin pilot për Kartën e Rezidentit në Zonën e Administrimit të Parkimit 1(ZAP 1), në  Njësinë Administrative Nr. 10, Blloku “Shallvare”.

Ju informojmë se për të tërhequr Kartën e Rezidentit ju duhet të dorëzoni këto Dokumenta:

  1. Vërtetim Banimi.
  2. Ϛertifikatë Familjare.
  3. Ϛertifikatë pronësie për makinën.

 

Dorëzimi i dokumentacionit përkatës mund te bëhet çdo ditë jave nga ora 08:00-16:00 si dhe ditën e Shtunë (dt.04.02.2017) dhe të Dielë (dt.05.02.2017), prej orës 10:00 deri në 13:00.
FALEMINDERIT!

TIRANA PARKING

Adresa:        Rruga “Ali Begeja”, nr.16,Tiranë
Tel:              +355 (0) 422 11 111
E-mail:        tiranaparking@tirana.al
Facebook:   Tirana Parking | Bashkia Tiranë
Twitter:      Tirana Parking | Bashkia Tiranë
Instagram: Tirana Parking | Bashkia Tiranë