Parkim Publik

Në mbështetje të Vendimit të Këshillit Bashkiak,Tiranë nr.48,datë 11.11.2015 për “Krijimin e Tirana Parking si Institucion në Varësi të Bashkisë Tiranë për Administrimin e Shërbimit të  Parkimit Publik me Pagesë”, Vendimin e Këshillit Bashkiak, Tiranë nr.49, datë 11.11.2015 për “Miratimin e Kritereve të Përcakimit të Zonave të Administrimit të Parkimit dhe Nënzonave të Destinuara për Parkim”

 • Rrugët e destinuara për Parkim Publik me Pagesë
 • Çamëria
 • Asim Vokshi
 • Gjergj Fishta (Dëshmorët e Kombit-Muhamet Gjollesha)
 • Zogu 1( Krahu Perëndimor)
 • Ibrahim Rrugova (Seg.Myslym Shyri-BLV.Gjergj Fishta)
 • Dedë Gjo Luli
 • Kavajës
 • Fortuzi
 • Frederik Shiroka
 • Kont Urani
 • Muhamet Gjollesha
 • Muhedin Llagani
 • Myslym Shyri
 • Pandi Dardha
 • Sami Frashëri
 • Teodor Keko
 • Astrit Balluku
 • E Dibrës(Seg Bardhyl-Myslym Keta)
 • Tafaj
 • Siri Kodra (E Dibrës-Ferit Xhajko)
 • Siri Kodra Ferit Xhajko-Preng Doçi)
 • Tefta Tashko Koço
 • Papa Gjon Pali II
 • Jul Variboba
 • Mustafa Matohiti
 • Petro Nini Luarasi
 • Themistokli Gërmenji
 • Bajram Curri(Seg.Perto Nini Luarasi-Konti Leopold Bertold)
 • Bajram Curri(Seg. Konti Leopold Bertold-teodor Muzaka)
 • Ismail Qemali
 • Ali Klemendi
 • Bajram Curri
 • Bajram Curri
 • Brigada VIII
 • Ibrahim Rugova
 • 5 Maji
 • Aleksandër Moisiu
 • Zhan D’ark(Seg.Arkitekt Kasemi-Odhise Grillo)
 • Ferit Xhajko
 • Hoxha Tahsin
 • Luigj Gurakuqi
 • Myslym Keta
 • Odhise Paskali
 • Qemal Stafa
 • Reshit Petrela
 • Bardhyl
 • E Barrikadave
 • E Dibrës(Seg Siri Kodra-5Maji)
 • Nikolla Jorga
 • Dëshmorët e Kombit ( Seg.Myslym Shyri-BLV.Zhan D’ark)
 • Katër Dëshmorët
 • Janos Huniadi
 • Emin Duraku
 • Rrugët të cilat nuk përfshihen  brenda përcaktimit të rrugëve të destinuara për Parkim Publik me Pagesë, janë parkim i lirë, parkim për rezidentë dhe pa pagesë.
 • Orari i Parkimit Publik me Pagesë është nga e Hëna – Të Premte, Ora 7:30 – 20:00, pas këtij orari Vendparkimet Publike janë të lira dhe pa pagesë për qytetarët.