NJOFTIM I RËNDËSISHËM 1

TË NDERUAR QYTETARË!
Nisur nga situata e krijuar për shkak të virusit COVID-19, pajisja dhe
rinovimi me karta rezident NUK do të mundësohet deri në një njoftim të dytë.
Organet kompetente të Bashkisë Tiranë NUK do të aplikojnë masa
administrative për qytetarët në blloqet rezidenciale.
Ju faleminderit për mirëkuptimin.
TIRANA PARKING