Terminali Juglindje
image1 (1)
IMG_6878
IMG_6864
image1
Eco Parking per Editim 2
IMG_0259

Sherbime

Terminali Autobuzave Nderqytetas

Parkime

Tarifat e parkimit në Tiranë, Zere: Ja ku do paguani dhe ku do ta keni falas

Javën e shkuar Këshilli Bashkiak i Tiranës miratoi me votat e shumicës ndarjen e Tiranës në 3 zona për parkimin si edhe tarifat përkatëse. Por, si do te funksionojë kjo skemë? Në studion e “Revistës Televizive të Mbrëmjes” ishte e ftuar këshilltarja e kryebashkiakut Erion Veliaj, Eglantina Zëre, e cila edhe sqaroi ndarjen e re […]

Më shumë

Terminali i Autobuzave

Tiranë, autobuzët e linjave ndërqytetase, tashmë me një stacion të ri – Sheshi Shqiponja

Stacioni i autobuzëve ndërqytetës pranë Stacionit të Trenit do të zhvendoset prej aty për t’i hapur rrugë punimeve të bulevardit të ri. Bashkia e Tiranës ka njoftuar sot se “duke filluar nga  data 6 shtator, stacionimi i autobusëve ndërqytetës në sheshin pranë Stacionit të Trenit do të ndërpritet në mënyrë përfundimtare. Deri në ndërtimin e  terminalit […]

Më shumë


Lajmerime

Njoftim i Ri për Rezidentët e Bllokut “Shallvare”

NJOFTIM   Tirana Parking  Institucion në varësi të Bashkisë Tiranë,  ka nisur projektin pilot për Kartën e Rezidentit në Zonën e Administrimit të Parkimit 1 (ZAP 1), në  Njësinë Administrative Nr. 10, Blloku “Shallvare”. Ju informojmë se për të tërhequr Kartën e Rezidentit ju duhet të dorëzoni këto Dokumenta: Vërtetim Banimi. Ϛertifikatë Familjare. Ϛertifikatë pronësie […]

Më shumë