Vijmë pranë jush me sistemet e parkimit me bashkëkohore në çdo Sheshparkim Publik me Pagesë, nën administrimin e Tirana Parking!
Sisteme elektronike moderne, për t’ju ofruar një shërbimin sa më cilësor dhe për ta bërë Tiranën tonë si shumica e qyteteve Europiane.
Komoditeti dhe Siguria juaj, janë prioriteti ynë!

Në rast se keni një makinë që funksionon me energji elektrike, Ne ju ofrojmë dy hapësira ku mund të përdorni karikuesit elektrik. Përdorni e-charger-in elektrik në parkimin Publik me Pagesë pranë Sheshit Skënderbej ose tek Bulevardi i Ri. Paguani vetëm kohën e qëndrimit në parkim dhe karikoni falas makinat tuaja.